ورود به مدیریت فروشگاه





  بازيابي رمز عبور؟

فرهاد فخرالدینی: برای نجات موسیقی ملی آماده ام

فرهاد فخرالدینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه موسیقی ایرنا افزود: با اعلام قبول سمت رهبری ارکستر ملی ایران از سوی مسوولان موافقت خود را اعلام داشتم تا بتوانم فعالیت خود در این ارکستر را پس از ملت 4 سال از سر بگیرم .

وی ادامه داد : این موافقت بنده بر اساس قولی بوده که مسوولان و معاونت هنری و دفتر موسیقی داده بودم تا بتوانیم به کمک هم ارکستر و موسیقی ملی ایران را از این دوره رکود نجات بدهیم .

فخرالدینی با بیان این جمله که ˈ ارکستر ملی ایران نزدیک به پنج سال درسردرگمی به سر می برد، ˈ گفت : در سالهای اخیر آن طور که باید به موسیقی و به خصوص این ارکستر اهمیت داده نشده بود که امید است با روی کار آمدن مدیران جدید این کار تحقق یابد .

وی در ادامه افزود: یک ورزشکار اگر به صورت مداوم تمرین نکند آمادگی خود را از دست خواهد داد ، گروه های موسیقی نیز از این مهم مستثنی نیستند و باید اعتراف کرد که ارکستر ملی با روزهای آماده خود فاصله دارد .

فخرالدینی با طرح این پرسش که چه کسی پاسخ گوی ظلمی که در چند سال اخر به این ارکستر شده است ، خواهد بود ؟

ادامه داد : اما امروز حرف های تازه و امیدوار کننده ای در خصوص موسیقی گفته می شود که امیدوارم به همراهی هنرمندان و مسئولان به سرانجام برسد .

سازنده موسیقی فیلم امام علی (ع) خاطر نشان کرد: برنامه های ارکستر ملی باید در جلسات با مسوولان و شورا بررسی شود و در آن زمان بطور رسمی اعلام خواهد شد
.

در ارتباط باشید

اگر در طول فرآیند ایجاد یا مدیریت وب سایتتان به مشکل یا ابهامی برخورده اید یا برای پاسخ به هر سئوالی که برایتان ایجاد شده است ،
می توانید با بخش پشتیبانی بیزنا در تهران با شماره تلفن 44386106 و 44386108 و همراه 09376166592 و یا ایمیل bizna24@gmail.com یا از طریق فرم ارتباط با ما تماس بگیرید.

اطلاعات تماس

آدرس شرکت
تهران ،ستارخان ،خیابان رحیمی اصل ،کوچه ششم شرقی شماره : 09376166592 - 021.88996492