ورود به مدیریت فروشگاه





  بازيابي رمز عبور؟

برگزاري جلسه کميته تبليغات و اطلاع رساني ستاد انتخابات شهرستان زيرکوه

به گزارش خبرگزاري موج، در اين جلسه فلاحتي فرماندار زيرکوه ضمن عرض خير مقدم خدمت اعضاي جلسه و تبريک ايام ا... رجب و قبولي طاعات و عبادات اين ماه اظهار داشت: حضور حد اکثري مردم در پاي صندوقهاي راي و قانون مداري از مباحث مورد تاکيد مقام معظم رهبري است. فلاحتي فرماندار اطلاع رساني شايسته و صحيح به مردم را لازمه و ضروري دانست و تصريح کرد: يکي از وظايف اصلي کميته تبليغات و اطلاع رساني زمينه سازي حضور حد اکثري مردم در انتخابات است. رئيس ستاد انتخابات شهرستان زيرکوه با اشاره به پيشرفت انقلاب اسلامي در دنيا و ترويج دين اسلام بيان داشت: امروزه شاهد پيشرفت انقلاب اسلامي در دنيا هستيم و روز به روز بر عظمت اسلام و انقلاب افزوده مي گردد و دشمنان هميشه در صدد اين هستند تا حضور پر شور مردم در صحنه هاي انقلاب را کمرنگ جلوه دهند، هوشياري، بصيرت و آگاهي مردم نقشه دشمنان را محو خواهد کرد. وي حضور کانديداها را براي رياست جمهوري مطلوب ارزيابي و اعلام نمود: آزادي در کشور ما قابل توجه است و همه گرايشها در انتخابات حضور دارند و اين براي انقلاب و نظام يک ارزش است. در ادامه اکبري راد معاون فرماندار بر آمادگي کامل شهرستان براي برگزاري انتخاباتي سالم و با شکوه تاکيد و فرمود: اطلاع رساني توسط روابط عمومي ها و رسانه ها نقش مهمي در هرچه با شکوهتر برگزار شدن انتخابات امسال دارد و با تلاش و کوشش فراوان بايد اين روند ادامه داشته باشد. در ادامه اين جلسه معاون ستاد انتخابات شهرستان زيرکوه به تشريح وظايف کميته تبليغات و اطلاع رساني پرداخت و گفت: بايد شرايطي فراهم نمود تا مردم حضور حد اکثري در انتخابات داشته باشند و بتوانند با آگاهي و بصيرت در انتخابات حضور يافته و کانديداي اصلح را انتخاب کنند. اکبري راد معاون فرماندار شهرستان زيرکوه از تشکيل گروهاي فرعي جهت ورود و تبليغات در عرصه انتخابات خبر داد و گفت: گروههاي طلاب و روحانيون با محوريت حوزه علميه شهرستان، گروه فرهنگيان و دانشجويي و دانش آموزي با محوريت مديريت آموزش و پرورش، گروه مردم نهاد با محوريت کميته امداد و بهزيستي، گروه صنفي به محوريت مجمع امور صنفي و صنعت، معدن و تجارت، گروه فرهنگي و تبليغات به محوريت فرهنگ و ارشاد اسلامي و سازمان تبليغات و شهرداري و کميسيون امور بانوان و ديگر دستگاهاي اداري نقش مهمي در تبليغات و اطلاع رساني دارند. وي همچنين از آماده سازي بيانات امام راحل، مقام معظم رهبري، مراجع تقليد و شهدائ درباره انتخابات در قالب کليپ و بروشور و پوستر و بنر خبر داد و خواستار همکاري کليه ادارات و نهاد ها ي شهرستان جهت فراهم آوردن فضاي مناسب تبليغي در سطح شهرستان شد. در اين جلسه امام جمعه محترم شهر حاجي آباد بر حضور حد اکثري مردم در انتخابات تاکيد و فرمودند: روشنگري و آگاه سازي مردم به منظور افزايش اشتياق در انتخابات وظيفه اصلي متوليان امر انتخابات و رسانه ها است.

در ارتباط باشید

اگر در طول فرآیند ایجاد یا مدیریت وب سایتتان به مشکل یا ابهامی برخورده اید یا برای پاسخ به هر سئوالی که برایتان ایجاد شده است ،
می توانید با بخش پشتیبانی بیزنا در تهران با شماره تلفن 44386106 و 44386108 و همراه 09376166592 و یا ایمیل bizna24@gmail.com یا از طریق فرم ارتباط با ما تماس بگیرید.

اطلاعات تماس

آدرس شرکت
تهران ،ستارخان ،خیابان رحیمی اصل ،کوچه ششم شرقی شماره : 09376166592 - 021.88996492