ورود به مدیریت فروشگاه





  بازيابي رمز عبور؟

نود درصد دستگاه‌ها و مراکز آموزشي ملاير مستأجر موقوفه هستند

به گزارش خبرنگار موج از استان همدان؛ حجت‌الاسلام رضا زين‌العابديني با اشاره به برنامه‌هاي ويژه سازمان مرکزي اوقاف براي شهرستان ملاير اظهار داشت: موفقيت‌ها و جايگاه مناسب ملاير در بحث اوقاف باعث شده تا سازمان مرکزي اوقاف نيز در برنامه‌ريزي‌هاي خود از اوقاف شهرستان ملاير نظرخواهي کند. وي با بيان اينکه 63.5 درصد از شهر ملاير جزو موقوفات است افزود: حدود 90 درصد از دستگاه‌ها و مراکز آموزشي جزء مستأجران موقوفه هستند. زين‌العابديني تصريح کرد: دانشگاه‌هاي شهرستان به جز دانشگاه ملي ملاير، بيمارستان‌هاي شهرستان، تالارهاي ياس و باران، خوابگاه دخترانه حضرت خديجه(س) و 84 مورد از مدارس و مراکز آموزش و پرورش ملاير نيز در محل موقوفه هستند. وي از هزينه 184 ميليون توماني تجهيز بيمارستان امام حسين(ع) اين شهرستان در سال 91 خبر داد و گفت: در سال گذشته استخر سيفيه ملاير با تمام امکانات افتتاح شد و 81 ميليون تومان نيز براي تجهيز دبيرستان نمونه سيفيه هزينه شده است. رئيس اداره اوقاف و امور خيريه شهرستان ملاير خاطرنشان کرد: ملاير در بحث اوقاف از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است و در سطح استان در رتبه نخست قرار داد.

در ارتباط باشید

اگر در طول فرآیند ایجاد یا مدیریت وب سایتتان به مشکل یا ابهامی برخورده اید یا برای پاسخ به هر سئوالی که برایتان ایجاد شده است ،
می توانید با بخش پشتیبانی بیزنا در تهران با شماره تلفن 44386106 و 44386108 و همراه 09376166592 و یا ایمیل bizna24@gmail.com یا از طریق فرم ارتباط با ما تماس بگیرید.

اطلاعات تماس

آدرس شرکت
تهران ،ستارخان ،خیابان رحیمی اصل ،کوچه ششم شرقی شماره : 09376166592 - 021.88996492