به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، صبح امروز (پنج شنبه) ارزش هر دلار در معاملات بازار توکيو به 101 ين کاهش يافت. نرخ دلار در بازار ژاپن در صورت فقدان عوامل تاثيرگذار ديگر با افزايش يا کاهش نيکي شاخص بازار بورس توکيو تعيين مي شود. بهاي نفت خام نيز امروز در معاملات بازارهاي آسيايي افزايش يافت. اين افزايش در حالي صورت مي گيرد که روز گذشته در پي انتشار آمار نگران کننده جديد از ادامه بحران اقتصادي در جهان، بهاي نفت کاهش يافته بود. نفت خام سبک شيرين براي تحويل در ماه ژوئيه با نزديک به دو دلار افزايش بشکه اي 93 دلار و 14 سنت معامله شد و نفت خام برنت درياي شمال نيز 102 دلار و 58 سنت خريد و فروش شد.
اگر در طول فرآیند ایجاد یا مدیریت وب سایتتان به مشکل یا ابهامی برخورده اید یا برای پاسخ به هر سئوالی که برایتان ایجاد شده است ،
می توانید با بخش پشتیبانی بیزنا در تهران با شماره تلفن 44386106 و 44386108 و همراه 09376166592 و یا ایمیل bizna24@gmail.com یا از طریق فرم ارتباط با ما تماس بگیرید.
