به گزارش خبرگزاري موج به نقل از پايگاه اطلاع رساني شهرداري مشهد، کوروش باوندي با اعلام اين خبر افزود: عمليات اجراي اين پروژه، به وسعت 3000 مترمربع از حدفاصل اسماعيلآباد و شهرک شيرين و با اعتباري بالغ بر يک ميليارد ريال از سه ماهه دوم امسال آغاز ميشود. وي با اشاره به اينکه طراحي پارک و حضور طبيعت براي کيفيت محيط شهري لازم و ضروري است، اظهار کرد: نقش پارک فقط در سبزتر کردن محيط نيست بلکه نحوه و شکل توسعه را نيز تحت تاثير قرار ميدهد. باوندي تصريح کرد: عمليات اجراي فاز دوم پارک خطي حاشيه صد متري به وسعت 40 هزار مترمربع و با هزينهاي بالغ بر 15 ميليارد ريال آغاز شده است. وي در ادامه با اشاره به اينکه ساخت پارکها و فضاهاي سبز، چهره شهر را بسيار شاداب و جذاب ميکند و سطح اميد را در جامعه شهرنشين افزايش ميدهد، افزود: همچنين عمليات احداث فاز اول پارک انصار به وسعت هفت هکتار و با اعتباري بالغ بر 150 ميليارد ريال در سال جاري آغاز شده که در صورت تخصيص اعتبار مورد نياز، در سال آينده به بهرهبرداري ميرسد. وي با بيان اينکه آشنايي با دلايل رفتن به پارک باعث آگاهي از خواستههاي مردم ميشود و اين امر به طراحي پارک و فضاي سبز و کاربردي بودن آن کمک شاياني ميکند، خاطرنشان کرد: فضاهاي سبز شهري ميتوانند در پر کردن اوقات فراغت و نزديک کردن مردم به طبيعت نقش بسزايي را ايفا و يک زندگي هدفمند، شيرين و پر اميد را براي مردم شهر فراهم کنند. شهردار منطقه 6 مشهد بيان کرد: احداث پارک محمدآباد به وسعت 4000 مترمربع، پارک شهيد رستمي و همچنين پارک خطي صد متري به وسعت 10 هزار مترمربع و با هزينهاي بالغ بر 10 ميليارد ريال در شهريور ماه جاري به بهرهبرداري ميرسد. باوندي با اشاره به اينکه توسعه فضاي سبز در شهرک شهيد باهنر و شهيد رجايي جزو اولويتهاي اين منطقه در حوزه فضاي سبز است، يادآور شد: پارک خطي شهيد باهنر به وسعت 10 هزار مترمربع و با هزينهاي بالغ بر هفت ميليارد ريال، 60 درصد پيشرفت فيزيکي داشته و تا اوايل مهرماه به بهرهبرداري ميرسد. وي افزود: تکميل روشنايي زمينهاي بازي کودکان در سطح پارکهاي منطقه و بازپيرايي آيلند مياني شهرک شهيد بهشتي از جمله برنامههاي در دست اقدام اين منطقه در حوزه فضاي سبز است که عمليات اجراي آن در سه ماهه دوم سال آغاز ميشود. شهردار منطقه 6 مشهد با بيان اينکه طبيعت، نيروي زندگيبخشي است که در بطن همه ايدهها، خلاقيتها و سلامت انسان وجود دارد، اظهار کرد: براي نخستين بار و به منظور بهبود کيفيت پارکهاي سطح منطقه، عمليات کاشت گلهاي فصلي با استفاده از کود ورني کمپوست در دستور کار قرار گرفته است. باوندي تصريح کرد: کاشت گلهاي فصلي و واکاري نهالهاي ضعيف و شکسته در حاشيه خيابانهاي اصلي و فرعي از جمله اولويتهاي اين منطقه در سال جاري به منظور زيباسازي و طراوت محيط شهري است. شايان ذکر است فضاي سبز منطقه 6 توانسته در چهار ماهه آخر سال گذشته و سه ماهه اول امسال، رتبه برتر اين حوزه را از آن خود کند.
اگر در طول فرآیند ایجاد یا مدیریت وب سایتتان به مشکل یا ابهامی برخورده اید یا برای پاسخ به هر سئوالی که برایتان ایجاد شده است ،
می توانید با بخش پشتیبانی بیزنا در تهران با شماره تلفن 44386106 و 44386108 و همراه 09376166592 و یا ایمیل bizna24@gmail.com یا از طریق فرم ارتباط با ما تماس بگیرید.
